neonatologieiasi
RomânăEnglish

Cazare

Perioada pentru exprimarea opțiunii de cazare s-a încheiat în data de 1 august 2017. Vă mulțumim!

Hotel Unirea ****

Amplasat în centrul istoric al Iașului, în Piața Unirii, Unirea Hotel & SPA este o marcă de referință în domeniul hotelier, având cea mai mare capacitate de cazare din regiunea Moldovei și o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu.

 

Hotel Traian****

Grand Hotel Traian vă întâmpină cu un glamour unic dat de combinația perfectă de confort contemporan și eleganță fără sfârșit.

Hotel Ramada ****

Situat central în cea mai frumoasă zonă - pe esplanada Palas Mall și lângă Palatul Culturii.

 

Hotel Hilton ****

Hilton este situat în inima orașului, la doar 2 minute de Complexul Palas. Oaspeții hotelului se pot bucura de standardul de calitate specific Hampton by Hilton - 100% Satisfaction Guarantee.

 

Hotel Moldova***

Complexul Hotelier Moldova este amplasat în centrul civic și istoric al orașului Iași. În imediata vecinătate a sa se afla Biserica Sf. Nicolae Domnesc, Palatul Culturii, Casa Dosoftei ( sec. XV ), Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Național, Mănăstirea Golia și alte monumente istorice reprezentative pentru veacurile XVII - XVIII.

Hotel Astoria***

Hotelul Astoria Iași este așezat pe celebra stradă Lăpușneanu, la doi pasi de Piața Unirii. A fost renovat și redeschis în anul 2005.